2013-12-30 09:07:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Jó lesz az Újév

Napi horoszkóp december 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Újabb viharfelhők gyülekezetét érzi a munkahelyén, de lehet, hogy ez nem a nagy változások, csupán a szokásos évvégi idegeskedés jelölője. Azért nem árt, ha próbál minél jobb pozícióba helyezkedni a főnökeinél. Mutassa meg, mit tud!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Csak akkor tud a jövőjére koncentrálni, ha képes rá, és végleg elengedi a múlt fellegeit. Ha azonban a legkisebb harag is van önben, jobb, ha kibeszéli: ez is egy út a megszabaduláshoz. Barátnőnek, pszichológusnak, mindegy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy teljesen átlagos napnak indul ez a hétfő, habár az év utolsó előtti napja. Talán nem is tervez semmi különöset, a végén mégis valamiféle elő-Szilveszter kerekedik belőle. A spontaneitásban ön mindig is nagy volt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma könnyed és elegáns megoldást találhat egy régóta bántó nagy kérdésére, amivel nagyban hozzájárul ahhoz, hogy leegyszerűsítse az életét. A felszabaduló energiákkal valami hatalmasat alkothat most. Jó lesz az Újév!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nehezen viseli, hogy a munkahelyén mások döntenek olyan kérdésekben, amiben ön érzi magát igazán kompetensnek. Egyelőre mégis a háttérben kell maradnia. Ez nem jelenti azt, hogy nem is konspirálhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kár megsértődnie, inkább lépjen túl nagyvonalúan az önt ért sérelmeken. Így lehetőséget ad az illetőnek arra, hogy jóvátegye, amit talán el sem követett, ami talán csak az ön képzeletében sérelem. Ha esélyt ad, minden jóra fordul.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Lendületes és energikus napja lesz ma a munkahelyén: mintha ön máris az év kezdetét érezné. A jövőre koncentrál, kitalál, tárgyal, megoldásokat keres. Pozitív szemléletével erőt és hitet ad a kollégáinak is. Jól teszi!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Váratlan telefonhívás, vagy véletlenül kihallgatott beszélgetés miatt zökkenhet ki teljesen a béketűréséből. Pedig nem kellene hagynia, hogy így legyen. Ön azonban túlságosan is érzelmi ember: addig nem nyugszik, amíg utána nem jár.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A párkapcsolatát illetően teljesen nyeregben érezheti magát. A kedvese ugyan szereti kicsit játszani a nagyot, a belazultat, de az igazság az, hogy ezzel is csak önnek akar imponálni. Valójában száz százalékosan odáig van önért.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma behozhat egy nagy lemaradást, amit az ünnepek előtt halmozott fel a munkahelyén. Igaz, hogy teljesen kimerülhet a nap végére, de legalább a holnapi napja felől teljesen nyugodt lehet. És akkor mehet a bulizás is!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon elfogy a türelme: nem tud tovább uralkodni az érzésein. A rejtett erők, amik eddig csak a felszín alatt formálták, vagy inkább frusztrálták, ma a felszínre törhetnek. Vigyázzon, nehogy igazságtalanul bántson meg valakit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nagyon is ráférne önre egy kis lazítás: az ünnepek alatt talán ön volt az, aki a legtöbbet fáradozott. Most hasonló energiabefektetést várnak el öntől a munkahelyén is. Ha nagyon fáradt, meg is betegedhet. Csak módjával erőlködjön!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: